Haps

Dit gedenkteken bevat de naam van Geertruida J. F. van Rhee Boeijen. Het werd onthuld op 28 september 1948 in de hal van station Haps. Na de sluiting van dit station, werd de plaquette overgeplaatst naar station Boxmeer, alwaar deze bij de plaquettes van Boxmeer en Mill gevoegd werd. In 2006 is de plaquette overhandigd door NS aan de nabestaanden van Geertruida J.F. van Rhee en is de plaquette geplaatst op het graf van de weduwnaar op een begraafplaats te Schijndel (zie reacties van R. Janssen hieronder).

Advertenties

2 reacties op ‘Haps

  1. De genoemde plaquette is aangebracht op het graf van Lambertus van Rhee op een begraafplaats te Schijndel. Welke exacte (familie)relatie er bestaat tussen Lambertus van Rhee en Geertruide J.F. van Rhee Boeijen is mij niet bekend. Evenmin is mij bekend of het stoffelijk overschot van G.J.F. van Rhee Boeijen aldaar is begraven.

  2. Aanvulling: De plaquette is in 2006 door NS overhandigd aan de nabestaanden van mevrouw G.J.F. van Rhee Boeijen en is door hen aangebracht op het graf van de weduwnaar van betrokkene.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s